İSRAİL bomba atıp ülke basıyor
GAZZE ‘li çocuklar tank taşlıyor
IŞİD kılıçla kelle kesiyor
MAZLUMLAR kan kusuyor…
 
Süper güçlerin Büyük Ortadoğu Projesiyle Ortadoğu kurtlar sofrasına dönüştürüldü. Kan ve barut kokusunda silahların gölgesinde çığlıklar arasında masumiyet karardı, nice ocaklar söndü, söndürülüyor.
Irak’ta, Suriye’de, Mısır’da, Gazze’de, patlayan bombalar kan kusan silahlar, yıkılan duvarların altından gelen çığlık sesleriyle ateş, duman ve sis arasında siren sesleri bir birine karışırken yürekler hırçın ve isyankar.
Gazze’de İsrail tanklarına taş atan kara gözlü çocuklar şarapnel parçalarıyla başından yaralanıp akan kanı gözyaşlarına karışıp kanlı gözyaşına dönüşürken bu yüreği küçük hırçın ve isyankar çocukların hayalleri kaç vurgun yedi biliyor musun?
Bu küçük kalplerin yükü ağırdır.
O kanlı gözyaşlarının damlalarından büyük acılar doğar.
O gözyaşları gün gelir zalim zorbaları boğar.
Ne acıdır ki; İslam coğrafyasında insanların aklını din bezirganları çalmış.
Gözler hurafelerle kör edilmiş.
Yüzler burkayla, peçeyle gizlenmiş.
Eli tesbihli, başı cübbeli yobazlar sanatı, teknolojiyi, bilimi ve üretimi bastırmış.
Emirler, şeyhler, diktatörler petrol zengini olan ülkelerini orta çağ zihniyetiyle yöneterek bu acı sonu hazırladılar.
Ortadoğu da yaşanan acılar üzerinden süper güçlerin savaş zengini şirketleri milyondolarları kazanırken silah üreten caniler ve kalpazan baronlar dünyanın cennet adalarında sefa içinde yaşarken Müslümanlar birbirini öldürüyor, Allahu Ekber zikriyle birbirinin kanını içiyor ve kesik insan başıyla futbol oynuyorlar.
Bu kin, bu öfke, bu vahşet neden?
 
Birleşmiş Milletler Çocuk Fonu “UNİCEF” in araştırma raporuna göre dünyada 700 milyon çocuk gelinin üçte birinin 15 yaşının altında olduğu tespit edilmiş, 16 yaşında tecavüzcüsünden hamile kalan çocuk gelin anne oluyor.
İsrail li bir doktor Filistinli kadınlara kızlara tecavüz edin diyor. (IŞİD) Irak Şam İslam Devleti lideri Fetvasında Şii kadınlar, kızlar sizin ganimetinizdir diyor.
Gören var mı fetva verenlerin kehanetlerini fetva verenler iki satıra sığdırırlar insanlığa ihanetlerini.
Dünyanın neresinde olursa olsun savunmasız günahsız masum çocukları, kadınları hedef alan, insanlara evlat acısı yaşatan, çocukları anasız babasız yetim bırakan bu dördüncü tür yaratıklar nasıl var oldular? Neden bu kadar caniler?  
(IŞİD) Irak Şam İslam Devleti kurmak için katliam yapan Iraklı Hamza ve Afganlı Emirhan’ın kara geçmişi onları vahşi bir mahlukata dönüştürmüş.
 
17 Ocak 1991 birinci körfez savaşında ABD nin Irak’ı bombaladığı gece bir çocuk geldi dünyaya Hamza’nın göbek bağı kesilmeden uçak bombardımanı başlamış elektrik ve kaloriferin yanmadığı camların kırıldığı bir hastane odasında Iraklı Hamza dünyaya gelmiş. Hamza 12 yaşına geldiğinde 20 Mart 2003 de ikinci körfez savaşında ABD nin Irak’ı işgalinde demokrasi yağmış göklerden insan hakları namlularıyla özgürlük geçmiş üstlerinden. Hamza’nın annesi ABD li askerlerin tecavüzüne uğramış babasının ve annesinin katledilişini gizlenerek korku dolu gözlerle izlemiş.
Bu gün Hamza Irak’ta IŞİD cephesinde eli kanlı bir caniye dönüşmüş.
 
24 Aralık 1979 da Afganistan savaş çığlıklarıyla kana bulanırken Afganlı bir anne Tanrı’ya asker doğurdu babası adını Emirhan koydu, cani baba cepheye giderken eşinin güzel yüzüne kezzap atıyor Afganlı anne burkayla örtünüyor. Baba cepheden geri dönmüyor genç anne hülle ile başkasına eş oluyor, ikinci eş ondan çabuk bıkıyor kendini yak diye önüne benzin bırakıyor. Emirhan annesini son kez alevler arasında çığlık çığlığa gördüğünde bu acıyla, bu öfkeyle, bu kinle büyüyor. Bu gün Irak’ta Hamza ile Emirhan IŞİD cephesinde siyah giysileriyle cehennem zebanileri gibiler. İnsan ırkından intikam alıyorlar. Mutlu olan herkes onların düşmanı. Kılıçla insan kafası kesip top oynuyorlar, su yerine kan içiyorlar, insan ciğeriyle besleniyorlar, sol memelerinin altında yürek değil birer kara kutu taşıyorlar onlar insan değil birer mekanik robot gibiler. Beyinlerinin birkaç hücresi çalışıyor, tek hazları vahşice insan öldürmek, ütopyalarındaki cennete varmak için.
 
Ululardan yüce Tanrı’m
Cani kul neden yarattın?
Gören, duyan sensin her cinayeti,
Kullara bulursun hep kabahati.
 
İnsan beyninde caniliği silsen olmaz mı?
Din tacirlerini lal etsen olmaz mı?
Zulmün temelini yıksan olmaz mı?
Barışı kalıcı kılsan olmaz mı?
 
Bir firavun gidecek kullar sevinecek,
Bir firavun gelecek kullar biat edecek.
Bir kralın saltanatı bitecek kullar sevinecek,
Yeni kral gelecek kullar biat edecek.
 
Bir padişah gidecek kullar sevinecek,
Bir padişah gelecek kullar biat edecek.
Tarih tekerrür edecek,
Gücün tutsaklığı devam edecek.
 
Yeni diktatörlere,
Kullar üç çocuk doğurup biat edecek.
 
 
Yorgun Demokrat
25 Temmuz 2014