11 saat önce SİYASET

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İkinci Yüzyıl Değişim Kurultayı’nın ikinci gününde konuştu. İktidar mesajı veren İmamoğlu, 'Türkiye’de uzunca süredir siyaset alanı yargı eliyle dizayn edilmeye çalışılıyor. Sandıkta başa çıkamayınca yargıyı sopa gibi kullanmaktan imtina etmiyorlar. 23 Haziran’da sizi demokrasi tokadıyla uğurladıkları gibi yine uğurlayacaklar' dedi.

11 saat önce İZMİR

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, dün gerçekleştirdiği Tüzük Kurultayı'nın açılış konuşmasında kayyum atamalarına atıfta bulundu ve 2019 yılında kayyum atanan Urla'yı örnek göstererek "İlçeler bazında Türkiye'de en yüksek oy aldığımız yer Urla oldu" dedi

11 saat önce KÜLTÜR-SANAT

"Mas Que Nada" şarkısıyla dünya çapında tanınan ünlü müzisyen ve şarkıcının perşembe günü Los Angeles'ta yaşamını yitirdiği açıklandı.

11 saat önce GÜNDEM

Erbakan, partisindeki istifalar hakkında "10- 15 kişinin gitmesi, gelmesi herhangi bir şeyi değiştirmez. Oy oranımız artıyor, onlar ise kar topu gibi eriyorlar" dedi.

11 saat önce GÜNDEM

CHP'nin Tüzük Kurultayı'nda belediye başkanlarının konuşmasına ilişkin kısa süreli gerilim yaşandı. Mansur Yavaş, diğer belediye başkanlarının da konuşması gerektiği yönünde açıklama yaptı. İmamoğlu ve Özel, Yavaş'ın gönlünü aldı.

14 saat önce SİYASET

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, anket sonuçlarını açıklayarak erken seçim çağrısında bulundu. "Toplumdaki erken seçim beklentisi, seçimden hemen sonra yüzde 25 civarındayken, bugün anketlere göre bu oran yüzde 50'yi aşmış durumda "diyen Özel, "Koşullar, erken seçimi kaçınılmaz hale getirecek.

14 saat önce GÜNDEM

İzmir Enternasyonal Fuarı’na ‘Gezici Deprem Eğitim Simülatörü’ ile katılan Karşıyaka Belediyesi, iki binden fazla ziyaretçiye eğitim verdi. Deprem anını gerçeğe en yakın şekilde simule eden araçta uygulamalı olarak gerçekleştirilen eğitimlerin fuar sonuna kadar süreceğini belirten Başkan Yıldız Ünsal “Belediyeler Sokağı’nda gerçekleşen ücretsiz eğitimlerimize herkesi bekliyoruz” dedi.

16 saat önce GÜNDEM

Bu sabah 3.8 ve 5 büyüklüğündeki iki depremle sarsılan Kahramanmaraş'ta endişe büyüyor. 09.31'de kaydedilen depremle ilgili konuşan Prof. Dr. Şükrü Ersoy, "Daha küçük depremlerin olma ihtimali var ama daha büyük bir deprem beklemiyorum" dedi.

16 saat önce İZMİR

İzmir Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü sporcusu Tuna Tunca, yıllardır hayalini kurduğu Manş Denizi hedefine ulaşmak için gün sayıyor. Son olarak dünyanın en uzun maraton yarışlarından biri olan Capri Adası- Napoli arasındaki 36 kilometrelik parkuru başarıyla geçen Tunca başarısına yeni zaferler eklemek için sabırsızlanıyor.

16 saat önce İZMİR

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Yamanlar yangınında elektrik, su sistemi ve çatısı zarar görmesine karşın kaderine terk edilen Manolya Apartmanı’nda yaşamı normale döndürmek için harekete geçti. Başkan Dr. Cemil Tugay’ın talimatıyla 41 hanede 200’ün üzerinde nüfusun yaşadığı 9 katlı apartmanda yeniden yaşamın başlaması için ekipler tamirat çalışması başlattı.