Sayın Feyzioğlu;
Ne denli saygın, ne denli değerli bir insan ve hukuk adamı olduğunuzu biliyorum. Temiz geçmişinizden ve hayata dair duruşunuzdan da hiç şüphem yok.
Ergenekon, Balyoz gibi davalarda yapılan haksızlıkların giderilmesi için nasıl çaba gösterdiğiniz de ortada.
Ama biraz fazla iyi niyetli davranmıyor musunuz sanki?
Sorunu çözmek için sorunun kaynağı ile görüşmek işe yarar mı sizce?
O davalardan yıllarca cezaevinde kalan asker, aydın, gazeteci, v.s. Tayyip Bey'e muhalefet ettikleri için orda değiller mi? Daha düne kadar siz de böyle düşünmüyor muydunuz?
O halde?
Ortada bir hukuksuzluk varsa, bu hukuksuzluğu yaratanlarla görüşerek çözülebilir mi sorun?
Tayyip Bey'in yapmak istediği belli. Oğluna kadar uzanan yolsuzluk operasyonlarını gündemden düşürmek.
Dikkatleri başka yana çekmek konusunda ne denli başarılı olduğunu bilmiyor olamazsınız.
Askere kumpas kurduklarını itiraf etmedi mi bunlar?
Bu kumpası, kumpası kuranlarla işbirliği yaparak mı çözeceksiniz?
Bir hukuk devletinde bu itiraf, kumpasa kurban edilenleri salıvermek ve kumpası kuranları yargılamak için yeterli bir delil değil midir? Bence siz bunun üzerine gidin.
Sizin gibi değerli ve saygın bir hukuk adamı ile görüşmek Tayyip Bey'i aklar ama inanın sizin davanıza bir yarar sağlamaz.
''Ben siyasete yırtık ayakkabıyla girdim'' deyip, dünyanın sekizinci en zengin başbakanı olan Tayyip Bey'in, yolsuzlukların üzerini kapatmak istemesi normal.
Cemaat'le 'algülüm-ver gülüm' günlerinde yargılayıp, uçuk cezalarla mahkum ettiği insanlara yeniden yargı yolunu açarak imajını düzeltme çabasına giren Tayyip Bey'e yardımcı olmayın Sayın Feyzioğlu. Onun derdi, vahim bir adaletsizliği gidermek falan değil... O, Cemaat'le kozlarını paylaşmaya çalışıyor. Lütfen buna alet olmayın.