Suikast sonucunda hayatını kaybeden eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş'in annesi Saniye Ateş, ablası Selma Ateş ve eşi Ayşe Ateş CHP Genel Merkezi'nde Özgür Özel ile görüştü.

CHP'de tüzük değişikliği kabul edildi CHP'de tüzük değişikliği kabul edildi

Suikast sonucu öldürülen eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş'in annesi Saniye Ateş, ablası Selma Ateş ve eşi Ayşe Ateş, CHP Genel Merkezi'nde Özgür Özel ile görüştü. Görüşme sonrası Saniye Ateş, mikrofonlara açıklamalarda bulundu;

SİNAN ATEŞ'İN ANNESİ: NE DİYEYİM OĞUL, NE DİYEYİM...

Saniye Ateş, görüşme sonrası yaptığı açıklamada şunları söyledi;

Benim evde oturmam gerekirken ben çocuğumun katillerini aramak zorunda kaldım. Dedim, rica ettim, yalvardım çok sağ olsun. Dedim ki 'oğul, yok benim kimsem, benim oğlumun katilleri arkasında durun'. 

Bir ekmek çalan çocuğu yedi yıl yatırdılar, bunu adi bir davaya çeviriyorlar. Benim torunlarım kapıya çıkamıyor. Hala benim yavrularımı tehdit ediyorlar. Ne diyeyim oğul, ne diyeyim. İşte bu yaştan sonra da bana bu düştü.

Bu siyasi bir davadır, bu adi bir suç değildir.

Belki ölürüm davanın sonucunu göremem ama herkes gördü, böyle bir dava olmaz.

ABLASI SELMA ATEŞ: ADALET BEKLİYORUZ

Sinan Ateş'in ablası Selma Ateş görüşme sonrası yaptığı açıklamada; "Türkiye bir hukuk devletiyse adaleti aramaya devam edeceğiz. Çünkü sadece bizim canımız yanmadı, Türk milletinin canı yandı. Biz dört kadın olarak savaşmıyoruz burada. Hep birlikte verdiğimiz bir mücadelemiz var ve bu mücadeleden yılmayacağız." dedi.

Sözcü