Şeyma Subaşı, Acun Ilıcalı ve Ayça Çağla Altunkaya'nın düğününe hazırlanan kızı Melisa'yı izlerken gülmeye çalışınca sosyal medyada alay konusu oldu. İyi dileklerini ilettiği paylaşım ise dikkat çekti. 

Acun Ilıcalı, uzun yıllardır birlikte olduğu Ayça Çağla Altunkaya ile nikah masasına oturdu. 

Dilan Polat'tan beklenen paylaşım: Eşi Engin Polat ile pozunu paylaştı Dilan Polat'tan beklenen paylaşım: Eşi Engin Polat ile pozunu paylaştı

Çiftin sanat ve spor dünyasından yakını pek çok isim düğüne katılım gösterirken, çiftin nikah şahitleri Esat Yontunç ile Ceren Kocakaplan oldu. 

Düğüne, Ilıcalı'nın kızı Melisa da katılırken Şeyma Subaşı, babasının düğününe hazırlanan Melisa'yı izlediği anları paylaştı.

Melisa bu kez babasının Ayça Çağla Altunkaya ile olan düğün törenine hazırlandı. Melisa'nın annesi Şeyma Subaşı kızının düğüne hazırlandığı anda yaptığı görüntülü konuşmayı sosyal medya hesabında paylaştı.

2013 yılında dünyaya gelen Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı'nın kızı Melisa, 2017 yılında anne ve babasının düğününe katılmıştı.

Düğün günü kızı Melisa'nın hazırlandığı anları sosyal medyasında paylaşan Subaşı paylaşımında şunları yazdı:

"Hayatım boyunca kendime sorduğum her soru neredeyse cevaplandı. Gururla yaşıyorum, bu anların ve duyguların şu anda tadını çıkarıyorum, çünkü her şey yerli yerine oturuyor. Belki de hayatım boyunca aradığım şeyler, içimi derinden rahatsız eden sorular sonunda cevaplarını buluyordur. Cevapların olup olmadığını bilmediğim zamanlarda bile orada olduklarını, beklediklerini biliyordum ve şimdi oluyor.

Bu yolculuk güzel, benim gibi, senin gibi ! Herkesin kendine bağlı olmasını, kendini kabul etme seviyesine ulaşmasını, içindeki iyiliğin dıştaki iyiliği çekmesini diliyorum.
Herkes için dileğim bu."

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi