CHP Genel Başkanı Özgür Özel, sokak röportajındaki ifadeleri nedeniyle tutuklanan ve dün gece yarısı tahliye edilen Dilruba Kayserilioğlu için, "Dilruba'nın özgürlüğüne kavuşmuş olmasını önemli buluyorum ancak yaşananlar hukuk sistemimize de demokrasimize de büyük zarar vermiştir." değerlendirmesini yaptı.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, sokak röportajındaki ifadeleri nedeniyle cezaevinde tutuklu bulunan Dilruba Kayserilioğlu'nun tahliyesine ilişkin olarak, "Yaşananlar hukuk sistemimize de demokrasimize de büyük zarar vermiştir" düşüncesini dile getirdi. Özel dün Dilruba'yı cezaevinde ziyaret etmişti.

Özel, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Dün cezaevinde ziyaret ettiğim Dilruba Kayserilioğlu dün gece saatlerinde tahliye edildi. Hiç tutuklanmamış olması gereken Dilruba'nın özgürlüğüne kavuşmuş olmasını önemli buluyorum ancak yaşananlar hukuk sistemimize de demokrasimize de büyük zarar vermiştir. Hiçbir yurttaşımızın ifadeleri ve düşünceleri nedeniyle özgürlüklerinden mahrum bırakılmayacağı gerçek bir demokrasiyi biz kuracağız." ifadesini kullandı. 

Alaçatı’nın Kurtuluşu’nun 102. Yılı Coşkuyla Kutlandı! Alaçatı’nın Kurtuluşu’nun 102. Yılı Coşkuyla Kutlandı!

Sözcü