Bir süredir birlikte olan Gülseren Ceylan ve Mehmet Ali Erbil, yaklaşık bir ay önce ayrılmıştı. Ancak ayrılık uzun sürmedi. Mehmet Ali Erbil, eski sevgilisi Ceylan'a geri döndü. Dün akşam, Erbil, Ceylan ve Nagihan Karadere ile Serdar Ortaç, bir balıkçıda görüntülendi. Mekan çıkışında 2. Sayfaofficial sayfasına açıklamalarda bulunan Erbil, barışma sürecinde Serdar Ortaç'ın araya girdiğini belirtti.

"SERDAR ORTAÇ BARIŞTIRDI"

Kızına fırlattığı termos silah sayıldı: Deniz Akkaya'ya hapis cezası! Kızına fırlattığı termos silah sayıldı: Deniz Akkaya'ya hapis cezası!

Erbil, "Serdar ikimizi de aradı ve 'Birbiriniz olmadan yapamazsınız' dedi. Ben de 'Gülseren olmadan olmuyor' dedim" ifadelerini kullandı. Serdar Ortaç ise "Evet, ben barıştırdım" şeklinde konuştu.

Ceylan daha önce yaptığı ayrılık açıklamasında "Her şeyi bugüne kadar göz önünde yaşadığımız için açıklama ihtiyacı duyuyorum. Mehmet Ali ile yollarımı ayırdım. Ayrılık sebebi ile ilgili saçma sapan uydurma haberleri yapmayıp umarım bu defa bize saygı duyarsınız" demişti.

Odatv.com