Çiğli Belediyesi'nde önemli atamalar Çiğli Belediyesi'nde önemli atamalar

Karşıyaka Belediye Başkanı Yıldız Ünsal, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla Kaymakamlık önünde düzenlenen törenin ardından, kahvaltıda muhtarlar ile bir araya geldi. Belediye Başkanı Yıldız Ünsal’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen buluşmaya, Karşıyaka Kaymakamı Özkan Demir, İlçe Emniyet Müdürü Ercan Kaçanoğlu, Jandarma Komutanı Teğmen Büşra Koçak, belediye bürokratları ve muhtarlar katıldı.

“MUHTARLARI HÜCRELERE BENZETİYORUM”

Kaymakam Özkan Demir, muhtarların kent yönetiminde önemli bir rolü olduğunu belirterek, “Öncelikle Muhtarlar Gününüzü kutlarım. İlçemizde birlikte görev yapıyoruz, destekleriniz ve çalışmalarınızdan dolayı her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Ben muhtarları hücrelere benzetiyorum. Vücudumuzun en küçük yapı taşı hücreler ne kadar sağlıklı olursa, vücut da o kadar güçlü ve sağlıklı olur. Bu anlamda muhtarlıklarımızın da sağlıklı ve güçlü olmasını temenni ediyor, sizleri saygı ve sevgiyle selamlıyorum” diye konuştu.

“SOKAKTAKİ GÖZÜMÜZSÜNÜZ”

Karşıyaka’yı daha ileriye taşıma hedefiyle, iş birliği içerisinde hizmet vermeye devam edeceklerini belirten Belediye Başkanı Yıldız Ünsal da “Birlikte çalışma kültürünü çok önemsiyor, iş birliği içinde çalışmaktan mutluluk duyuyorum. Amacımız ortak, yürüdüğümüz yol ortak. Hedefimiz ise Karşıyaka’yı İzmir’in ve Türkiye’nin en güzel, en modern kenti yapmak. Sizler bizim en yakın danışmanlarımız ve sokaktaki gözümüzsünüz. El ele vererek, Karşıyakamıza en iyi hizmetleri sunmaya devam edeceğiz. Karşıyaka’yı 5 senenin sonunda, herkesin imrendiği bir ilçe haline getirmiş olacağız. Katılımınız için teşekkür ediyor, Muhtarlar Gününüzü kutluyorum” dedi.

Karşıyaka Muhtarlar Derneği Başkanı Coşkun Zenginer de kendilerine sunduğu destekten ötürü teşekkür ederek, Başkan Ünsal’a çiçek takdim etti.