Karşıyaka Belediyesi tarafından ‘Hedef Tertemiz Karşıyaka’ sloganıyla hayata geçirilen temizlik kampanyasına gönüllülerden bir destek daha geldi. Karşıyaka Kent Konseyi’nin girişimleri doğrultusunda, Belediye ve muhtarların iş birliğinde ‘temizlik günü’ etkinliği gerçekleştirildi. Fikri Altay Mahallesi’nde düzenlenen etkinliğin katılımcılarına teşekkür eden Başkan Yıldız Ünsal, “Temizliği ile gurur duyduğumuz bir Karşıyaka’yı hep birlikte yaratacağız” dedi.

Başkan Eşki: “Eşit ve güçlü Bornova için önemli adım attık” Başkan Eşki: “Eşit ve güçlü Bornova için önemli adım attık”

Karşıyaka Belediyesi’nin kent genelinde yoğunlaştırdığı temizlik çalışmalarını halkın destekleriyle daha etkin hale getirmek amacıyla başlattığı ‘Hedef Tertemiz Karşıyaka’ kampanyası büyümeye devam ediyor. Kampanyaya katkı sağlamak için harekete geçen Karşıyaka Kent Konseyi, Fikri Altay Mahallesi’nde temizlik günü etkinliği düzenledi. Karşıyaka Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerinin katkılarıyla gerçekleştirilen etkinliğe katılan gönüllü vatandaşlar ve muhtarlar, çevreye atılan çöpleri topladı, sokakları süpürdü. Temizlik günü etkinliklerinin ayda iki kez olmak üzere, farklı mahallelerde de gerçekleştirilmesi planlanıyor.

“İLÇEMİZİ BİRLİKTE GÜZELLEŞTİRECEĞİZ”

Gösterdikleri duyarlılık için katılımcılara teşekkür eden Karşıyaka Belediye Başkanı Yıldız Ünsal, “Karşıyaka Belediyesi olarak temiz bir çevre için yoğun çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Ancak sağladığımız temizliği koruyabilmek için halkımızın desteklerine ihtiyacımız var. Bu duyarlılığı gösterip ‘Hedef Tertemiz Karşıyaka’ kampanyamıza katkı sunan tüm katılımcılara yürekten teşekkür ediyorum. Karşıyaka hepimizin; el ele vererek ilçemizi birlikte güzelleştirecek, temizliği ile gurur duyduğumuz bir Karşıyaka’yı hep birlikte yaratacağız” diye konuştu.