Ünlü türkücü Ankaralı Turgut'un bir süredir kanserle mücadele ettiği söylenmişti. Ünlü isim 1,5 ayda 13 kilo verdiğini, akıllı ilaç kullanması gerektiğini ancak tanesi 67 bin olan ilacı alamadığını ifade etti. 

Ankaralı Turgut adıyla bilinen ünlü türkücü Turgut Karataş, mide ağrısıyla gittiği hastanede kanser olduğunu öğrenince dünyası başına yıkıldı. 

1,5 ay gibi kısa bir süre içerisinde iğne ipliğe dönen sanatçı, ekonomik durumu elvermediği için akıllı ilaç tedavisine başlayamadığını söyledi.

Yıllardır bıyıklı ve siyah saçlı görmeye alışık olduğumuz sanatçının son hali de yürek burktu. 

Mehmet Ali Erbil'in sevgilisinden cinsel hayat itirafı: Hala bir şeylerin çok güzel olabilmesi... Mehmet Ali Erbil'in sevgilisinden cinsel hayat itirafı: Hala bir şeylerin çok güzel olabilmesi...

Kanserle mücadele eden Ankaralı Turgut'un son hali yürek burktu. 13 kilo veren şarkıcı ilaç alamıyor

"67 BİN LİRALIK AKILLI İLACI ALAMIYORUM"

61 yaşındaki Ankaralı Turgut atv haber'e yaptığı açıklamada "Karaciğerde sarkma var dediler. Aşağı yukarı 1,5 aya yakın yattım. 12-13 kilo falan verdim. Bende 3 ay içerisinde oluşan bir şey. Şimdi o ilacı olmak için sıkıştık çünkü tanesi 65-67 bin lira. Çok para kazanan sanatçı değilim bu ülkede. Düşmez kalkmaz bir Allah'tır. Kaç trilyonluk insan bile bir anda sıfıra düşebiliyor" dedi.

www.medyatava.com