İzmir'in Torbalı ilçesi Ayrancılar Mahallesi'nde meydana gelen doğal gaz patlaması nedeniyle 4 kişinin hayatını kaybettiği, 15'in üzerinde yaralı olduğu öğrenildi.

Olay yerine sevk edilen jandarma, sağlık, itfaiye ve AFAD ekiplerinin çalışmaları sürüyor.

Torbalı Belediye Başkanı Övünç Demir, yaptığı açıklamada "3 vatandaşımızı kaybettik. 10'u ağır yaralı 30'un üzerinde kişi yaralandı. Yeni aldığımız haberle vefat sayısı 4'e çıktı" dedi.

VALİ ELBAN'DAN İLK AÇIKLAMA

Basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Dr. Süleyman Elban, "Sanayi tipi bir tüpün patması sonucu maalesef 4 vatandaşımız hayatını kaybetmiş, çok sayıda yaralı vatandaşımız da var. Ağır yaralı vatandaşımız da var. Tüpün patladığı binada ciddi hasar var." dedi.

Narin'in Cansız Bedeni Bu Yoldan Taşınmış! 18 Dakikalık Sır Gibi Boşlukta Neler Oldu? Narin'in Cansız Bedeni Bu Yoldan Taşınmış! 18 Dakikalık Sır Gibi Boşlukta Neler Oldu?

"SANAYİ TİPİ TÜPTEN GAZ KAÇAĞI"

Torbalı Belediye Başkanı Övünç Demir ise "Burada bir dükkanda sanayi tipi tüpten bir gaz kaçağından kaynaklı olduğu söyleniyor. İnanılmaz derecede zarar vermiş durumda binalara. Gaz kaçağı diye konuşuluyordu ama tüp olduğu söyleniyor şu an yetkililer tarafından. 3 tane kaybımız vardı, şimdi bir kaybımız daha geldi 4 oldu toplam kaybımız. Bir dükkandan kaynaklandığı söyleniyor. 20 civarında yaralımız var. 2 tane daha ağır yaralı olduğu bilgisi geldi bana." diye konuştu.