Narin'in abisinden akrabaları için skandal savunma: "Bu kızı öldürseydik kim bilecekti?" Narin'in abisinden akrabaları için skandal savunma: "Bu kızı öldürseydik kim bilecekti?"

Küçük Sudenaz'ın kaybolduğu haberleri büyük bir endişeye neden oldu, ancak bulunduğu haberiyle stüdyo rahat bir nefes aldı. Öte yandan 20 yaşındaki İlhan adlı kişinin adı geçtiğinde, abla Sedef'in iddiaları ortalığı karıştırdı. Ailenin Sedef'e yönelik suçlamaları duyanları şaşırttı. Sedef'in sahte bir hesap açıp babasını kandırdığı ve bu yolla babasından 2 milyon lira aldığı ortaya çıktı.

Sedef'in sosyal medyadaki fake hesabı aracılığıyla babasıyla yazıştığı, babasının hiç görmediği fotoğraftaki kadına ilgi duyduğu ve bu kişiye para gönderdiği anlaşıldı. Baba Mehmet de yazıştığı kişinin sahte bir hesap olduğunu ve kızıyla görüştüğünü anlayınca çok şaşırdı. Baba Mehmet, eşiyle birlikteliği süresince kızının olan sahte hesaba para gönderdiğini itiraf ederken, anne Hülya ise eşi Mehmet yerine kızı Sedef'e öfkesini dile getirdi. O anlar stüdyoda ağızları açık bıraktı.

Odatv.com