CHP'nin 15. Olağan Kadın Kolları Kurultayı’nda CHP Genel Başkanı Özgür Özel, konuşmak için kürsüye çıkarken Çiğli Belediyesi'nden işten çıkarılan işçiler "İşimizi geri istiyoruz" sloganlarıyla protesto ettiler. Özel, "burası yeri değil" diyerek protestocuları dışarı çıkarttı.

Cumhuriyet Halk Partisi'nin 15. Olağan Kadın Kolları Kurultayı’nda CHP Genel Başkanı Özgür Özel, konuşmak için kürsüye çıkarken Çiğli Belediyesi'nden işten çıkarılan işçiler "İşimizi geri istiyoruz" sloganlarıyla Özel'in konuşmasını protesto ettiler.

Bunun üzerine Özel şu ifadeleri kullandı: 

"KADIN KOLLARI KONGRESİNİ BAŞKA AMAÇLARA ALET ETMEYİN"

Kadın kolları kongresini lütfen başka amaçlara alet etmeyin. Çok rica ediyorum. Kadın kolları kongresi kadın kolları kongresidir. 

"BU DOĞRU DEĞİL"

Uzunca bir emeğin karşılığını almak için burada toplanmış CHP Kadın Örgütü varken onların sesine başka bir ses karıştırmam, doğru değil bu.

GÜVENLİKLERE SESLENDİ: ARKADAŞLARA YARDIMCI OLUN

Özel salondaki güvenliklere, "Arkadaşlara yardımcı olun. Kadın kolları kongresinin bu kapsamda devam etmesine katkı sağlayın" diye seslendi. Salondaki kadınlardan da dışarı sloganı atıldı.

Özgür Özel'den, Devlet Bahçeli'ye 'HÜDA PAR' sorusu Özgür Özel'den, Devlet Bahçeli'ye 'HÜDA PAR' sorusu

"BURAYI KADINLARA BIRAKACAKSINIZ"

Özel sözlerini şöyle sürdürdü: 

"Bu yapılan doğru değil. Ben sizi her ortamda dinliyorum. Kapının önünde de yine dinlerim ama burası kadın kolları kongresi. Burayı buraya bırakacaksınız. Lütfen arkadaşlar. Burayı kadınlara bırakacaksınız. 

"ERKEKLERE BURAYI PROVOKE ETTİRMEM"

Erkeklere burayı provoke ettirmem. Ne diyecekseniz kapının önünde söylersiniz. Erkek arkadaşları dışarı alın. Bula bula bu örgütün bu kadar emeğinin taçlandırılacağı bu ortamı mı buldunuz provoke etmek için.

PROTESTOCULAR KADINLARDAN OLUŞTU

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in "Erkeklere burayı provoke ettirmem" demesine rağmen protestocuların çoğunun kadın olduğu videoya yansıdı.