Toplantıya İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, CHP YDK Üyesi Özkan Tice, CHP İzmir milletvekili Mahir Polat ve Yüksel Taşkın, Önceki Dönem İzmir Milletvekilleri, CHP önceki dönem Genel Başkan Yardımcısı Devrim Barış Çelik, ilçe belediye başkanları, il yöneticileri, il disiplin kurulu üyeleri, ilçe başkanları katılım sağladı.

"GENEL BAŞKAN YARDIMCILARI NEREDE?"

CHP İzmir önceki dönem il yöneticisi ve Karşıyaka Belediyesi Meclis Üyesi Sedredil Coşkuner genel başkan yardımcılarına tepki gösterdi. Çoşkuner yaptığı açıklamada: “ 2 tane vekil var. Genel Başkan Yardımcılarımız nerede? Genel başkan yardımcıları Ankara'da aday aramaktan fırsat bulamıyor ki buraya gelsinler. Bu sıcakta bizi buraya getirdiniz" dedi.

ÖN SEÇİM ÇAĞRISI YAPTI

CHP heyeti, Can Atalay için Numan Kurtulmuş ile görüştü CHP heyeti, Can Atalay için Numan Kurtulmuş ile görüştü

CHP İzmir Milletvekili Mahir Polat ise kendisine ve Milletvekili Yüksel Taşkın’a yakın isimlerin meclis üyesi olarak yazılmadığını iddia etti. Öte yandan Polat’ın tüzük kurultayı için ön seçim çağrısı yaptığı iletildi.

Karabağlar İlçe Başkanı Bülent Sözüpek ve Gaziemir İlçe Başkanı Kasım Özkan çalışmalarından dolayı CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu’na teşekkür ettiler.