Çiğli İlçe Başkanı Erkan Akar ve  Çiğli Esnaf Kredi ve Kefalet Kooparatif’inde 17 yıl başkanlık yapmış olan Taner Cömert arasında sosyal medyadan atışma yaşandı.

Kongreye günler kala gençlik kolları başkanlığına aday olan Can Özdemir, Taner Cömert’i ziyaret etti.

Ziyaret sonrasında sosyal medya hesabından paylaşım yapan Cömert, paylaşımında şu sözlere yer verdi:

CHP Çiğli Gençlik Kolları yarışında aday Can Özdemir ziyaretimize geldi.
Annesi Çiğli'de Esnaf olan bir delikanlı,
yine Çiğli'de bir Esnaf Örgütünün Başkanı Taner Abisini saymış, kıymet vermiş, düşüncelerimi önemsemiş ve hoş gelmiş.
Bu vesile ile CHP Çiğli ilçe teşkilatına şu telkinde bulunmak istiyorum:

Özel: Mardinliler bize sadece selam değil oy da verecek Özel: Mardinliler bize sadece selam değil oy da verecek

BIRAKIN, GENÇLERİN SEÇİMİNİ GENÇLER KENDİLERİ YAPSIN.
Bu yetenek tüm gençlerimizde var.
Duydum ki ilçe başkanlığı ve belediye başkanlığı makamında oturanlar, kendi işleri bitmişte Gençlik Kolları seçiminde taraf olup seçime etki ederek gençlerimizin öz güvenlerini ellerinden almaya çalışıyorlarmış.
Ben size bir şey söyleyeyim mi; Mustafa Kemal Atatürk'ün Partisinde, Mustafa Kemal Atatürk'ün GENÇLERİ artık bundan sonra buna fırsat vermemeli.
Hiç bir genç, seçimden sonra rakibine "falancanın gücüyle bu seçimi kazandın, o olmasaydı bir hiçsiniz" dedirttirmemeli.
GENÇLER,
birbirinize omuz verin,
birbirinizle dertlenin,
birbirinizle sevinin.
18 Ağustos Pazar günü yapılacak seçimin salonuna sadece oy kullanacak olanları alın.
Gençler, kendi yağınızla kavrulmanın zamanı artık gelmiştir. Güç sizde, gücünüze inanın, kimsenin ittirmesine, boyunduruk altına almasına izin vermeden seçiminizi kendi kendinize yapın.
Tüm gençlerle gurur duyan 2 genç Babası Taner Abinizden selamlar, sevgiler, şimdiden tebrikler...”

Cömert’in sosyal medyadaki paylaşımına Çiğli İlçe Başkanı Erkan Akar şu sözlerle yanıt verdi:

“Sayın Taner Cömert öncelikle partimizin bir üyesi olarak Cumhuriyet Halk Partisi Çiğli İlçe "Örgütü" tabirini kullanmanız gerektiğini hatırlatırım. Biz Teşkilat değiliz, Savaş Meydanlarında Kurulan Anadolu ve Rumeli Müdafaa i Hukuk Cemiyetinin Devamı Olarak Türkiye Cumhuriyetini Kuran Kuruluşun ve Kurtuluşun partisiyiz.
Partimizin görevdeki Başkanlarını başka işi kalmamış söylemleriniz ile kamuoyunda tartışmaya çekmeye çalışmanızı kınadığımı ve büyük bir hata içerisinde olduğunuzu söylemeden geçemeyeceğim. Cumhuriyet Halk Partisine yeni üye olmuş Çiğli Esnaf Kredi Kefalet Başkanına da Parti Kültürünü Anlatmak, Aşılamak ve Öğretmek Örgütümüzün görevidir. Cumhuriyet Halk Partisinin Hiçbir üyesi Partisini ve Seçilmiş Görevlilerini Kamuoyu önünde bu tür söylemler ile tartışamaz, eleştiremez.! Dikkatinize sunarım.”