Kariyerine İtalya'da devam eden Can Yaman, cumartesi günü Madrid'de gerçekleştirdiği söyleşide hayranlarından tanışmak ve fotoğraf çektirmek için kişi başı 17 bin lira aldı.

Geçtiğimiz günlerde Madrid'de İspanyol hayranlarıyla buluşan Can Yaman, etkinlikte yüzlerce hayranından gördüğü ilginin kendisini mutlu ettiğini söyleyerek "İspanya'dan büyük bir sevgi görüyorum" dedi.

Yaman, İtalya'da yaşamanın kendisine yeni fırsatlar sunduğunu ve burada bir dizi ya da film projesinde yer alabileceğini de sözlerine ekledi. 

"ÇOK YÖNLÜ BİR OYUNCUYUM"

Oyuncu, "Kendimi çok yönlü bir oyuncu olarak görüyorum. Amacım yeteneklerimi farklı projelerle kanıtlamak ve oyunculuğumu geliştirmek," dedi. Kariyerindeki gelişimini değerlendiren Yaman, geçmiş projelerinden bahsederek, "Eski projelerime bakınca, onları şimdi daha farklı yapardım. Ama her şeye rağmen gurur duyuyorum. Bu yolculukta çok şey öğrendim" diye konuştu. 

FOTOĞRAF BAŞI...

Can Yaman ile tanışmak ve fotoğraf çektirmek isteyen hayranları kişi başı yaklaşık 17 bin lira ödedi. 

Acun Ilıcalı o isme ateş püskürdü! Vergi ödemiyor iddialarına sert yanıt: Yüzsüzler listesine seni sokabiliriz Acun Ilıcalı o isme ateş püskürdü! Vergi ödemiyor iddialarına sert yanıt: Yüzsüzler listesine seni sokabiliriz

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi