Galatasaray'ın efsane teknik direktörlerinden olan Fatih Terim'in küçük kızı Buse Terim, geçen hafta önce Roma'ya ardından da Londra'ya gitti. Ancak ünlü ismin başına hiç beklemediği bir olay geldi. Terim, Londra'ya giden uçakta koltuk gözüne pasaportunu koyup unuttu. Bir anda ne yaşadığına şaşırtan Terim, olanları şu sözlerle anlattı:

"Maalesef pasaportum bulunmadı. Hâlâ nasıl kaybolduğunu anlamıyorum. Çünkü uçakta koyduğum yeri çok net hatırlıyorum. Benim hatam keşke oraya koymasaydım ama olan oldu. Roma'dan Londra'ya İngiliz havayolu ile uçuyordum. Pasaportumun fotoğrafı telefonumda olduğu için ve kimliğimle birlikte vizemi sistemden kontrol edince bana kapıda damga basarak geçiş izni verdiler. Çıkarken de aynı şekilde çıkış yaptım. Yetkili önce geri dönmem gerektiğini söyledi ve bu da bana sağlam bir heyecan yaşattı"

VİZELER İPTAL

Kızına fırlattığı termos silah sayıldı: Deniz Akkaya'ya hapis cezası! Kızına fırlattığı termos silah sayıldı: Deniz Akkaya'ya hapis cezası!

Amerikan, İngiltere ve Schengen vizesi olan Terim'in kaybolan pasaportu ardından vizeleri de iptal oldu. Terim, yeni pasaport başvurusunun yanında yeni vize başvurusu da yapacak.

Odatv.com