İki ünlü aktörü 16 yıl sonra bir araya getiren “Woolfs” filminin dünya prömiyeri gerçekleşti. Film dört dakika boyunca ayakta alkışlandı.

Hollywood yıldızları Brad Pitt ve George Clooney’nin, 81. Venedik Film Festivali çıkarması büyük ilgi gördü.

4. İzmir Uluslararası Film ve Müzik Festivali 30 Ekim’de başlıyor 4. İzmir Uluslararası Film ve Müzik Festivali 30 Ekim’de başlıyor

Jon Watts yönetmenliğindeki film, pazar gecesi geç saatlerde dünya prömiyerini yaptı. Gösterimin yapıldığı Palazzo del Cinema'nın dışında bulunan hayranları, Pitt ve Clooney'i büyük bir coşkuyla karşıladı.

Film bittikten sonra jenerik akmaya başladığında, "Wolfs" dört dakika boyunca ayakta alkışlandı. İki ünlü isim bu ilgiye jenerik şarkısıyla dans ederek karşılık verdi.

Brad Pitt'in olaylı bir şekilde ayrıldığı eşi Angelina Jolie'nin efsanevi opera sanatçısı Maria Callas'ı canlandırdığı "Maria" filmi ise, aynı festivalde 8 dakika boyunca ayakta alkışlanmıştı. Jolie bu ilgiye karşı gözyaşlarını tutamamıştı.

Apple ve Sony yapımı filmin oyuncu kadrosunda Amy Ryan, Austin Abrams, Poorna Jagannathan, Richard Kind ve Zlatko Burić de yer alıyor.

63 yaşındaki Clooney ve 60 yaşındaki Pitt, Ocean üçlemesinde Danny Ocean ve Rusty Ryan karakterlerini canlandırmıştı. İkili aynı zamanda "Confessions of a Dangerous Mind" (2002) ve "Burn After Reading" (2008) filmlerinde de rol aldı. 

Sözcü