Beşiktaş’ın sezon başında kadrosuna kattığı İtalyan golcü Ciro Immobile, yeni takımında gollerine hız kesmeden devam ediyor. Siyah-beyazlı formayla çıktığı 5 resmi maçta 6 gol atan Immobile, UEFA Avrupa Ligi'nde Lugano'ya karşı oynanan maçta 7. dakikada attığı golle takımını lig etabına taşıyan isimlerden biri oldu. Attığı her golde istikrarını sürdüren deneyimli forvet, Galatasaray ve Antalyaspor maçlarında olduğu gibi Lugano karşısında da 2 gol birden kaydetti. Ancak, Samsunspor ve Lugano deplasmanlarında gol sevinci yaşayamadı.

RAFA SILVA AVRUPA'DA DA SAHNEYE ÇIKTI

Serkan Yıldırım'ın Paris 2024'te kazandığı altın madalyası geri alındı! Serkan Yıldırım'ın Paris 2024'te kazandığı altın madalyası geri alındı!

Beşiktaş’ın bir diğer yıldız ismi Rafa Silva, Avrupa arenasında da etkili bir performans sergiledi. Ligde oynadığı iki maçta rakip fileleri havalandırmayı başaran Portekizli oyuncu, Lugano karşısında Gedson Fernandes’e yaptığı asistin ardından şık bir golle skora katkı sağladı. Attığı aşırtma golüyle Beşiktaş forması altında Avrupa kupalarındaki ilk golünü atan Silva, bu maçla birlikte 5 resmi maçta 4. golünü kaydetmiş oldu.

Odatv.com