ZENGİNİMİZ BEDEL ÖDER, ASKERİMİZ FAKİRDENDİR.

Polis Teşkilatında bu mücadeleyi sürdüren polisler hiç kuşkusuz yoksul halkın çocuklarıdır. Çünkü böylesi terör konusunda riskli bir Ülkede Polis olma tercihi doğal olarak yoksul çocukların ve yoksul ailelerin daha çok tercihidir. Doğaldır ki polis şehitlerin yoksul ailelerin çocukları olması anlaşılır bir şeydir.

Ancak TSK da kaybettiğimiz şehitlerin sadece yoksul aile çocuklarının olması anlaşılır değildir.

Çünkü, 20 yaşına gelen her Türk vatandaşı zengin yoksul olduğuna bakılmaksızın, tahsilli olup olmadığına bakılmaksızın askerlik yapma zorunluluğu vardır. Ama ne hikmetse zenginlerin oturduğu semtlerin camilerinden şehit cenazesi kalkmaz. Hiçbir şehit cenazesinin arkasından vatan sağ olsun diyen zengin şehit anası olmaz, hiç bir şehit cenazesinde beni de alın askere diyen zengin şehit babası yoktur. Bu güne kadar hiçbir bakanın, hiçbir milletvekilinin, hiçbir bürokratın çocuğunun şehit cenazesini kaldırdınız mı, zenginlerin Fabrikatörlerin, Bakan ve milletvekillerinin yok mudur çocukları? Ya da nerede yaparlar askerliklerini ?

Elbette biz Biliyoruz kimlerin askerlik yapıp yapmadığını, biz biliyoruz kimlerin çocuklarının riskli bölgelerde askerlik yapmadığını, biz biliyoruz kimlerin çocuklarının Ordu evlerinde, Genel Kurmay karargahlarında, riski olmayan Fırkateyinlerde askerlik yaptığını. Ama bilmiyor halkım, diyor ki burası peygamber ocağı, peygamber ocağında eşitlik vardır, adalet vardır, oradan 20 yaşına gelen her erkek geçecek.

İşte Öyle değil sevgili halkım; Siz biliyor musunuz Burak Erdoğan ın çürük raporu alıp askere gitmediğini, siz biliyor musunuz Bilal Erdoğan ın ,  bedel ödeyerek hiç askere gitmediğini, siz biliyor musunuz; Vatan için Evlatlarımızı feda etmeye hazırız diyen günün Başbakanı Davutoğlu nun damadına bedel ödeyerek askerlik yaptırmadığını, siz biliyor musunuz; Rüşvet ve yolsuzluk suçlaması ile Bakanlıktan ayrılmak zorunda kalan Zafer Çağlayan ve Muhammer Gülerin yeğenlerine bedel ödeterek askere göndermediğini, siz biliyor musunuz; Eski bakanlar Hüseyin Çelik in oğlu, Nihat Ergün ün damadı ve yeğenlerinin bedel ödeyerek askerlik yapmadığını, siz biliyor musunuz; Halen Bakanlık yapan Veysel Eroğlu nun, İsmet Yılmaz ın, Sağlık Bakanı Recep Akdağ ın çocuklarının ve yeğenlerinin, spor bakanı Çağatay Kılıç ın eniştesinin bedel ödeyerek askerlik yapmadığını.

Siz biliyormusunuz; Şu anda Enerji Bakanlığı yapan Damat Berat Albayrağın bedel ödeyip askerlik yapmadığını.

Siz biliyor musunuz; Gerekirse bu vatan için çocuklarımızı feda ederiz diyen eski Bakan Yeni Başbakan Binali Yıldırımın geçen aylarda kumar oynarken görüntülenen oğlu Bülent Yıldırımın Barış gücü komutasında ki Gaziantep Fırkateyin inde denizin ortasında en risksiz askerlik yaptığını.

Eski Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç 2009 Yılında Alanya da yaptığı bir konuşmada “Tuzu Kuru olanların çocukları Güneydoğuda ve riskli bölgelerde askerlik yapmadığı için, iç güvenlik bölgelerinde Anadolu çocukları askerlik yapıyor” dedikten sonra Piyade Er Bahadır Han Solak ın cenazesinde şehidin arkadaşları şu pankartı taşıdığı için gözaltına alınmıştı.

SEFER TASI BAKIRDANDIR

YEMEN YOLU ÇAMURDANDIR

ZENGİNİMİZ BEDEL ÖDER
ŞEHİDİMİZ FAKİRDENDİR.