Serada Yetişen Ev! ve Belediye İşçilerinin Meclis Merakı

Gündemimizde bulunan Yavuz Bingöl’ün Narlıdere’deki eski arsasının yerini görmek istedim. Altıevler Mahallesinde bulunan bu arsanın üstünde şimdi 16’ya yakın villa bulunmakta, villalar kapıda güvenlikle korunuyor. Allah için süper villalar. Yavuz Bingöl satıp gitmiş, zaten kazanacağını kazanmış anlaşılan.Ama dikkatimi burada çok enteresan bir şey çekti. Büyük bir yaratıcılık! Yavuz Bingöl’ün eski arsasının (şimdi üzerinde villalar var) yanından denize doğru giderken, önü naylonla kapatılmış SERA görünümlü bir yer gördüm.



Durup incelediğimde; etrafı duvar ve çitlerle çevrilmiş yaklaşık 100-150 m büyüklüğünde bir alanın içerisinde güzel bir ev var. Müthiş bir zeka SERA GÖRÜNÜMLÜ ev. Ha bu arada, “serada hıyar yetiştirilirken, evde mi yetiştirilmeye başlandı” diye kendi kendime güldüm.

Evin kime ait olduğunu bilmiyorum. Ancak, öğrendiğimde sahibini buradan tebrik etmeyi de ihmal etmeyeceğim.

Narlıdere Belediye İşçilerinin Meclis Merakı

Son dört aydan beri Narlıdere Meclis Salonunu Narlıdere Belediye İşçileri ile taşeron işçiler dolduruyor. Her ne hikmetse yoğun bir talep var. Hatta bir meclis toplantısına otobüsle bile geldiler. Salon dolup taşıyor.

Tabii ki emekçi arkadaşlarımızda meclis çalışmalarını yakından takip etmeli, yaşadıkları şehirde neler oluyor, neler bitiyor bilmek hakları.

Ancak; o salonda işten atılan bir arkadaşlarının konuşmak istemesi sonucu çıkan olaydan ve meclisi takip etmek isteyen vatandaşların engellenmek istemesinden sonra bu meraklarının başlaması düşündürücü bir durum.

Narlıdere Belediyesinde işçi olmakta zor be kardeşim. Sabahın köründe işbaşı yap çalış çabala yorul, akşama doğru da meclisi takip et. Allah kolaylıklar versin.

Not : Narlıdere Bld.Bşk.nı ve Meclis Üyelerini; Yavuz Bingöl Sokak ile ilgili aldığı karar nedeniyle kutluyorum.

Ancak, Bld.Bşk.Abdül BATUR, iki aydır hem bazı meclis üyeleri hem de STK’ların tepkisine kulak vererek olağanüstü toplantıdan 3 gün önce yapılan olağan toplantıda bu kararı alarak hemen uygulamaya koysaydı daha anlamlı olurdu.