MAGAZİN

Paraya para demeyeceklerdi... Alişan'ın eşi Buse Varol'dan kötü haber geldi

Alişan'ın eşi Buse Varol, bu yıl üniversite sınavında psikoloji bölümünü kazandığının haberini takipçileriyle paylaşmıştı. Alişan'ın "Bence sadece bizim çevreyi tedavi etse paraya para demez" dediği Buse Varol, üniversiteye kayıt yaptıramadı.

Alişan'ın eşi Buse Varol, bu yıl üniversite sınavında psikoloji bölümünü kazandığının haberini takipçileriyle paylaşmıştı. Alişan'ın "Bence sadece bizim çevreyi tedavi etse paraya para demez" dediği Buse Varol, üniversiteye kayıt yaptıramadı.

8-9 Haziran'da gerçekleştirilen Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) yerleştirme sonuçları açıklanmış, Alişan'ın eşi Buse Varol da girdiği sınavın yerleştirme sonucunu merakla beklemişti. 

Daha önce Anadolu Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı ile Pamukkale Üniversitesi İşletme Yönetimi bölümlerinden mezun olan Varol, üniversite sınavında bu kez psikoloji bölümüne yerleşmişti. 

Buse Varol sevincini gösterirken Alişan da onu çekip şu notu düşmüştü:

"Evet üniversite sınavını kazandı. Üsküdar Üniversitesi Psikoloji... Bence sadece bizim çevreyi tedavi etse paraya para demez."

ÜNİVERSİTEYE KAYIT YAPTIRAMADI

Buse Varol, yoğun iş temposundan okula vakit ayıramayacağını belirterek "Psikoloji çok istediğim bir bölümdü kazandım ancak devam zorunluluğu var. Ben yeni bir diziye başlarsam bu tempoda bu yoğunlukta okula gidemeyeceğim. Bu yüzden kayıt yaptıramadım" dedi. 

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi