GÜNDEM

Narin'in babası: Misafirdim, gözaltında değil

Diyarbakır'da kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran'ın babası serbest bırakılmasının ardından açıklama yaptı.

Diyarbakır'da kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran'ın babası serbest bırakılmasının ardından açıklama yaptı.

Diyarbakır'da kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedeni çuval içerisinde dere yatağında bulunan 8 yaşındaki Narin Güran'ın cinayetine ilişkin soruşturma sürüyor. Gözaltı sonrası serbest bırakılan baba Arif Güran, "İlk günden beri demişiz devlet burada. Devlet elinden geleni yaptı. Temennim kızımın sağ olmasıydı." dedi. Güran, "Misafirdim, gözaltında değil. Allah onlardan razı olsun. Jandarmamız elinden geleni yapıyor. Süreç devam ediyor. Kızımın cenazesinin bulundu doğrudur. Araştırmalar devam ediyor." ifadesini kullandı. 

Güran, kızının mezarında fotoğraf çektiren fenomenlere tepki gösterdi. 

Baba Güran şu ifadeleri kullandı:

-Kızımın bir mezarının bile olması devletin bir çabasıdır. Bu soruşturmayla ilgili şu anda gizlilik kararı var. Kim olursa olsun devlet ortaya çıkaracak. 

-Savcıya verdiğim ilk ifade ve son ifadem de aynı. Dosyayla ilgili bir şey söylemek istemiyorum. Devlet gereken neyse basınla da görüşüyor. Benimle herhangi bir şey paylaştıkları yok. Dedikodularla kızımın acısını yaşayamıyorum. 

-Misafirdim, gözaltında değil. Allah onlardan razı olsun. Jandarmamız elinden geleni yapıyor. Süreç devam ediyor. Kızımın cenazesinin bulundu doğrudur. Araştırmalar devam ediyor. 

Sözcü