GÜNDEM

Mert Yazıcıoğlu’ndan senariste isyan...

Kızıl Goncalar dizisinde 'Cüneyd' karakterine hayat veren Mert Yazıcıoğlu'nun geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım dikkat çekti. Yazıcıoğlu'nun, dizinin senaristi Şükrü Necati Şahin'i etiketlediği paylaşımı hayranlarına, 'Acaba rolünü beğenmiyor mu?' diye düşündürdü.

Kızıl Goncalar dizisinde 'Cüneyd' karakterine hayat veren Mert Yazıcıoğlu'nun geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım dikkat çekti. Yazıcıoğlu'nun, dizinin senaristi Şükrü Necati Şahin'i etiketlediği paylaşımı hayranlarına,  'Acaba rolünü beğenmiyor mu?' diye düşündürdü. İşte o paylaşım...

Dizinin yeni sezonunda canlandırdığı 'Cüneyd' karakterinde yapılan değişiklikler izleyiciler arasında tartışmalara neden olmuştu. Özellikle karakterin muhafazakar yapısından uzaklaşarak daha seküler bir hale gelmesi, bazı izleyicilerin eleştirilerini beraberinde getirdi.

Bu gelişmelerin ardından, Mert Yazıcıoğlu sosyal medya hesabından senarist Şükrü Necati Şahin'i etiketleyerek esprili bir çıkışta bulundu. "Sana şimdiye kadar 'Olmaz' dedim mi? Ne dediysen yaptım. Ama benim de kalbim var. Robot değilim." şeklindeki paylaşımı, izleyiciler arasında oyuncunun karakterin yeni haliyle ilgili rahatsızlık duyup duymadığı yönünde soru işaretleri oluşturdu. Yazıcıoğlu ve senarist Şahin arasında bilinen dostluk, bu paylaşımın ciddi mi yoksa esprili bir sitem mi olduğunu sorgulattı.

Dizinin hayranları sosyal medya platformlarında bu değişiklikleri tartışmaya devam ederken, Yazıcıoğlu'nun paylaşımı da bu gündemi körükledi. Pek çok izleyici, Cüneyd'in yeni karakter yapısını eleştirerek eski tarzına dönmesini istediklerini belirtti.

İşte Mert Yazıcıoğlu'nun kafalarda soru işareti yaratan paylaşımı: 

Loading...

Sözcü