3.SAYFA

İş insanı Leyla Alaton'un oğlu Efe Eros Günyeli'ye tedbir kararı: 'Kadını tehdit etti'

İş insanı Leyla Alaton'un basketbolcu oğlu Efe Eros Günyeli'nin, bir kadına İngilizce "Alaton ailesi hayatınızı sonlandırmak için gerekli yerlere talimat vermiştir" anlamına gelen mesajlar atması ardından mahkemeden karar çıktı.

Bir kadına mail attığı ve ölüm tehditlerinde bulunduğu iddiasıyla mahkemelik olan Efe Eros Günyeli'nin, İngilizce attığı mailde "Alaton ailesinin E.Ü.'yi öldürmek için kendisini tuttuğunu" ifade ettiği ileri sürüldü. Sabah gazetesinden Arzu Kaya'nın haberine göre iş insanı Leyla Alaton'un 25 yaşındaki oğlunun bu mailde "Hoşçakal kız kardeşim, Alaton ailesi hayatınızı sonlandırmak için gerekli yerlere talimat vermiştir" şeklinde ifadeler yer aldığı öne sürüldü.

Ölüm tehdidi aldığını belirten kadın, mahkemeye bu mesajları sundu. Bakırköy Aile Mahkemesi ise kadının şiddete uğrama tehlikesi bulunduğunu belirterek tedbir talebini kabul etti. Efe Eros Günyeli'nin, kadına karşı şiddet tehdidi, hakaret, aşağılama, küçük düşürme içeren davranışlarda bulunmamasına karar veren mahkeme, aynı zamanda uzaklaştırma kararı da verdi.

Günyeli'den kadına yönelik hem fiziki mesafesini koruması hem de iletişim araçlarıyla rahatsız etmemesi için geçici koruma altına alınmasına karar verilirken, tebdir kararının 3 ay süreceği ve ihlali durumunda 3 günden 10 güne hapis cezası uygulanabileceği belirtildi.


Odatv.com