MAGAZİN

Icardi Wanda'yla görüntülendi

Galatasaray’ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi, ayrılık iddialarına rağmen eşi Wanda Nara ile Arjantin'de birlikte görüntülendi. İkilinin barışma ihtimali gündeme gelirken, Icardi’nin sakatlık süreci devam ediyor.

Galatasaray’ın yıldız futbolcusu Mauro Icardi, eşi Wanda Nara ile ayrıldığı yönündeki iddiaları adeta yalanlarcasına Arjantin’de birlikte görüntülendi. Sakatlığı nedeniyle sahalardan bir süre uzak kalan Icardi, tedavi amacıyla gittiği ülkesinde, eşi Nara ile yan yana gelerek ayrılık söylentilerini gölgede bıraktı.

Süper Lig’in dördüncü haftasında oynanan Adana Demirspor maçında yaşadığı sakatlık sonrası yapılan tetkiklerde sağ üst adalesinde 2. derece zorlanma ve kısmi yırtık tespit edilen Icardi, rehabilitasyon sürecini geçirmek için Arjantin'e gitmişti. Bu süre zarfında, çiftin aralarının bozuk olduğuna dair çıkan haberler, Icardi'nin Nara ile görüntülenmesiyle yeniden gündeme geldi.

Icardi, geçtiğimiz günlerde Nara’nın eski eşi Maxi Lopez’den olan oğlu Valentino Lopez’in River Plate genç takımıyla çıktığı karşılaşmayı izlerken, Arjantin basınına göre Nara ile birlikte maçı takip etti. Bu görüntüler, çiftin barışma ihtimalini gündeme taşırken, Icardi’nin taraftarların fotoğraf isteklerini geri çevirmemesi de dikkatlerden kaçmadı.

Çiftin ilişkisi uzun süredir inişli çıkışlı bir seyir izlese de, bu son gelişme barışma ihtimalini kuvvetlendiren yeni bir adım olarak yorumlanıyor.

Odatv.com