FARKINDAMISINIZ!!!

Tüm iyi niyet bakış açımı sonuna kadar genişletsem yine’de Ak Partinin baktığı pencereden göremiyorum.
Sanırım milli değerlerim, ülkeme olan sevgim bunun önüne geçiyor. Sadet’e gelirsek AK Parti’nin kurmaylarına pembe tablo çiziliyor olabilir ama işin aslı maalesef öyle olmadığını anlayacaksınız.!!!
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün görevi “Devletin Üniter yapısını” korumaktır. Ama açıklamasında ne diyor “Ümit ederim devletin üniter yapısına zarar gelmez” Ümit ederek devlet yönetiliyor. Hayırlısı.
Gelelim İçişleri Bakanı Muammer Güler’in açıklamasına “Tutsakları” bize verecekler dedi. Tutsak savaşta iki devlet arası kullanılan bir terimdir. Yani Terör örgütünün kaçırdığı insana rehine denir. Ama bakan ne diyor? TUTSAK İmralı’da ki Bebek katilini devlet kabul etmişler. Eee bükemedikleri bileği öptüler sanırım.

Daha sonra Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik açıklama yapıyor 800’tl’ye geçinilir ekmeğin fiyatı da belliymiş zeytininde. Sayın Bakan bakkal defterini açtırdı. En kötü şartlarda çıkacak sonucu açıklıyorum.
400’tl ev kirası.
Günlük 2 Tl den gidiş geliş yol parası dâhil 4 Tl ne yaptı 120 TL
Elektrik, su, doğalgaz ya da kömür aylık gider 300 Tl
Sadece burası 820 Tl buyursun günlük yeme içme ücreti yok, çocuk yok, okul parası yok, giyim yok, et yok, kıyma yok, o bahsettiği ucuz peynir de yok. Buyursun Sayın Bakan’ın çocukları geçinir ise söz bu millette geçinir.
Hayır, millet iki iş birden yapmaya başladı. O bahsettiğiniz 3 çocuğu bile yapmaya vakti yok. Parası da yok. Devlet yardım ediyormuş. Dalga geçmeyin bari bu milletle.
Türk milleti çalışkandır ama maalesef henüz kendini zengin edecek dümeni öğrenemedi kusura bakmayın.
Geçim herkesin derdi lakin 8 Mart kadınlar gününde keşke kadınlarında bütçesini güçlendirecek bu sefaletten azcık uzak tutacak politika geliştirebilseniz de bizde kadın haklarını savunduğunuza inana bilsek.
Gençlik ve Spor bakanı kız erkek ayrımı yapıyor. Yeni nesil ırz düşmanı olsa gerek. Ee tabi Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın Ankara Ulus’ta ki binasında demir kapı kırılarak Güvenlik görevlisinin ölmesi ile sonuçlanan Bakanlıkta el kadar çocuklara sahip çıkılamayacağını düşünmek mantıklı. Hak verdim şimdi.
Cemil Çiçek meclise giriş çıkışları yasaklıyor önce kendi kulislerini araçlarla doldurdular aynısı muhalefet yapınca rahatsız oldular.
4. Yargı paketi içi ne ile doldurulur bilinmez de Terör örgütü yasallaştırmayı legal hale getiren tek devlet olacağımız kesin. Yani bir gün “Kızılay göbekte Anneler gününüz kutlu olsun PKK” yazan bir afiş görürseniz şaşırmayın.
Yani sizin açılım ve demokrasi anlayışınız bükemediniğiniz bileği öpmek.
Bebek katili, anaların yüreğini yakan, Kürt halkı benim kölemdir ne dersem onu yaparlar diyerek posta koyan adam Devlet kesildi başımıza. Bizim kültür mozaiğimiz Kürtleri sahiplenmeye kalkan ama Kürtleri bile haraca bağlayan Abdullah Öcal’â na özgürlüğü sağlamak ise Bizim başbakana düştü bide tutanak sızdıran Çaycıya .
Şehitler bunun hesabını elbet bir gün sorar. Yani fakir edebiyatı yapıp barış süreci diye bölünmeye çalışan Türkiye Cumhuriyetine kimse izin vermeyecektir. Son olarak Bakan Muammer Güler 29 Ekim kutlamalarında Türkiye Cumhuriyetinin bağımsızlık kutlamasını yasalara aykırı olduğu gerekçesi ile polisle vatandaşı karşı karşıya getirmişti. Devleti hain ilan etmişti adeta. Şimdi Nevruz Kutlamalarına yasal bayramdır diyerek görevlendirdiği Emniyet teşkilatına ne açıklama yapacak merak ettim. Elinde Türk Bayrağı ile gezenlere biber gazı Apo posterlerine alkış mı tutturacak…
Çelişkilerin Farkında mısınız!!!