MAGAZİN

Eski oryantal Didem Kınalı'dan flaş itiraf: Adam bir anda parmağımı ısırdı

Ünlü oryantal Didem Kınalı, dans hayatına son verip şarkıcılığa adım atmıştı. Kınalı, yeni kariyeri ve karşılaştığı engellerle ilgili konuştu.

Ünlü oryantal Didem Kınalı, dans hayatına son verip şarkıcılığa adım atmıştı. Kınalı, yeni kariyeri ve karşılaştığı engellerle ilgili konuştu.

"BEŞ BİN TL'YE SAHNE ALIYORDUM"

Oryantalliği bırakıp şarkıcılığa geçiş yapan Didem Kınalı, Pınar Kerimoğlu’nun "Neden bıraktın, iyi kazanmıyor muydun?" sorusuna şu cevabı verdi:

"Ne iyi kazanması! Benim kıyafetlerim 30 bin TL idi, ben 5 bin TL'ye sahne alıyordum. Aldığım kıyafetin parasını bile çıkaramıyordum. Ben, başkaları gibi masa masa gezip para toplamadım. Takmak isteyen olursa sahneye gelip takıyordu. Son dönemlerde gözde olan iki gazinoda bunu da yasaklamışlardı. Sanatçılara gelince paraları akıtıyorlar ama bize, bırak parayı, doğru düzgün kulis bile verilmiyordu."

"SAHNEDE PARMAĞIMI ISIRDILAR"

Pınar Kerimoğlu'nun "Sahnede yaşadığın en garip olay neydi?" sorusuna Didem Kınalı şu yanıtı verdi:

"Çok şey yaşadım ama en garibi, bir gün sahnede dans ediyordum. Ön masalarda oturan bir beyefendi ayağa kalktı, elini uzattı elimi öpmek için, ve bir anda parmağımı ısırdı. Başta şaka yapıyor zannettim, çekmeye çalıştım ama ben çektikçe o daha çok ısırdı. En son çığlıklarımı duyan garsonlar araya girdiler, ancak öyle bıraktı. Kulise geçtim ve pansuman yapmak zorunda kaldık, parmağımı kanatmıştı."

Kınalı ayrıca, sahnede en çok kadınlar tarafından taciz edildiğini söyledi.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi