MAGAZİN

Eski eşle dudak dudağa paylaşım! Nursel Ergin ve Murat Akyer boşanıp tekrar barıştı

'Gelinim Mutfakta' programında yıllarca sunuculuk yapan Nursel Ergin, 2017 yılında evlendiği Murat Akyer ile boşanmıştı. Akyer, yeniden bir araya geldiği Nursel Ergin'in doğum gününü dudak dudağa oldukları bir paylaşımla kutladı.

'Gelinim Mutfakta' programında yıllarca sunuculuk yapan Nursel Ergin, 2017 yılında evlendiği Murat Akyer ile boşanmıştı. Akyer, yeniden bir araya geldiği Nursel Ergin'in doğum gününü dudak dudağa oldukları bir paylaşımla kutladı.

'Var Mısın Yok Musun? yarışmasıyla tanındıktan sonra sunuculuk yapmaya başlayan Nursel Ergin, 'Gelinim Mutfakta' yarışmasının sunuculuğunu yıllar boyu yaptıktan sonra programdan ayrılmıştı.

Sık sık özel hayatıyla gündeme gelen ünlü isim, 2017 yılında evlendiği Murat Akyer ile boşanmıştı.

"Kısacık hayatımızın 6 yılında, en güzel şarkıları birlikte dinledik, söyledik dans ettik, birçok ülkenin yağmurun da birlikte ıslandık, güldük ,ağladık, lokmamızı bölüştük, hayatı paylaştık yüzümüzdeki çizgilere saçımızda beyazlara şahit olduk, çok sevdik, değer verdik aşkı tattık" diyerek eşine veda eden Ergin, bir süre sonra Murak Akyer ile barıştı.

Çift, şimdi de dudak dudağa paylaşımlarıyla dikkat çekti. Akyer, eşinin doğum gününü romantik bir paylaşımla kutladı.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi