Bir zamanlar Güzelbahçe’nin en gözde mekanlarından olan Ehlikeyf Restaurant ve Eğlence mekanı uzun zamandır atıl durumda bekliyordu. Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa Günay’ın seçim vaatlerinden birisi olan ve ‘Benim en prestijli projelerimden biri’ dediği Ehlikeyf Etüt, Anaokulu ve Aş Evi’ projesini yapımının önü açılmış oldu.

“Asıl şimdi prestijli projeye başlıyoruz’

Bornova’da coşku dolu Sünnet Şöleni Bornova’da coşku dolu Sünnet Şöleni

Seçimde önemli projelerinin başında geldiğini söyleyen Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa Günay, “ Uzun zamandır atıl bir durumda bekleyen Ehlikeyf artık yeni ve prestijli projelerimizin başında gelen ‘Ehlikeyf Etüt, Anaokulu ve Aş Evi’ne başlıyacağız. İzmir Büyükşehir Belediye Meclisimizden çıkan karar neticesinde Ehlikeyif 25 yıllığına belediyemize tahsis edildi. Biz de bu süreçten sonra teknik ekibimizle birlikte gereken çalışmalara yapıp projemizin çalışmalarına başlayacağız. Söz bitti artık çalışma zamanı” diye konuştu.

‘Teşekkürler Cemil Başkan’

Kararın alınması ve meclisten geçmesini değerlendiren Başkan Günay, “ İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cemil Tugay ve Büyükşehir meclis üyelerimize çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.