DUR DEMENİN ZAMANI GELDİ

7 Haziran Seçimleri bu hafta yani 27 ağustos 2015 günü yapılsaydı 7 hazirandan bu yana şehit olarak bu dünyadan göç  edenler  yaşıyor olabilirmiydi ?
Şuna inanıyorum ki; yaşıyor olacaklardı. 7 Haziran seçimlerinin sonuçlarında AKP azınlığa düşmeseydi kesinlikle bu denli büyük çatışma ve ölüm olayları olmayacaktı.
Yeniden İktidar olamayan AKP ve AKP’nin kurucu Genel Başkanı bu yenilgiyi hazmedemedi ve Türkiye’yi cezalandırıyorlar. Faşist bir zihniyetle Hükümeti ve İktidarı bırakmamak için olabilecek her türlü baskı, zulüm, din bezirganlığı ve menfaat dağıtımını Panço ile birlikte yapan bir kurucu Genel Başkan var. Bu çatışma ortamının sebebi kimdir ? Siyasi Partilerin sözcüleri çatışmanın ve gerilimin baş sorumlusu  Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan olduğunu açıklıyorlar. 
Birisi, birileri bu çatışmayı durdurmalı. 
Şimdi zamanı gelmiştir : 
Barış için, silahların susması için hemen her kesin Demokratik tepkisi olarak ayağa kalkma zamanı gelmiştir. Türkiye’de yıllarca Demokrasi Mücadelesi veren TMMOB, KESK, DİSK, TTB ve diğer tüm Meslek Kuruluşları, tüm sivil dernek ve örgütler, CHP, HDP ve diğer tüm siyasi partiler, Demokrasiye inanmış tüm Kamu Görevlileri,  tüm Esnaf ve Esnaf örgütleri, hepiniz ama hepimiz demokratik tepkilerimiz için ayağa kalkmalıyız.
Bu çatışmayı durduracak birileri biziz. Kimse değil, sadece bizim örgütlü gücümüz olacaktır.
Bu yoğun çatışma ortamını sonlandıracak güç bizde var, hep birlikte iradeyi oluşturmalıyız. Bu irade ve güç ile askerimize, polisimize doğrultulan silahlar indirilebilir, Siyasi İktidarın keyfi ve saldırgan savaş çığırtkanlığına dur denilebilir.
1 Mart Tezkeresini durdurduk ve Ülkemizi işgalden kurtardık. Haziran hareketiyle tüm Ülkemizde Demokrasi mücadelesini yeniden yükselttik. Şimdi ise çatışmaları durdurma zamanıdır. Çatışmadan ve kandan beslenenlere inat hepimiz omuz verelim, hepimiz çatışmalara dur diyelim.