MAGAZİN

Düğün davetiyesi sosyal medyaya sızdı: Acun Ilıcalı ve Çağla Altunkaya'nın o notu gündem oldu

Acun Ilıcalı ile uzun yıllardır birliktelik yaşadığı Ayça Çağla Altunkaya'nın düğün davetiyesi sosyal medyaya sızdı. Altunkaya'dan evvel 3 evlilik yapan ve bu evliliklerinden 4 kızı olan Ilıcalı, 30 yaş küçük sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya ile 4 Eylül Çarşamba akşamı nikah masasına oturacak. Düğün davetiyeleri sızan ikilinin bir de isteği oldu. İşte detaylar...

Acun Ilıcalı ile uzun yıllardır birliktelik yaşadığı Ayça Çağla Altunkaya'nın düğün davetiyesi sosyal medyaya sızdı.

Ayça Çağla Altunkaya'dan evvel 3 evlilik yapan ve bu evliliklerinden 4 kızı olan Ilıcalı, 30 yaş küçük sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya ile 4 Eylül Çarşamba akşamı nikah masasına oturacak. Düğün davetiyeleri sızan ikilinin bir de isteği oldu. 

Acun Ilıcalı, Şeyma Subaşı ile boşandıktan hemen sonra Ayça Çağla Altunkaya ile aşk yaşamaya başlamıştı.

Uzun yıllardır sürdürdükleri mutlu birlikteliklerini 4 Eylül Çarşamba akşamı Esma Sultan Yalısı'nda evlilikle taçlandıracak olan çift, aile ve yakın arkadaşlarıyla kutlama yapacak.

Yarın evlenecek olan çiftin düğün davetiyesi sosyal medyaya sızdı ve gündem oldu.

Simsiyah bir davetiye hazırlatan Acun Ilıcalı ve Ayça Çağla Altunkaya davetlilere, "Lütfen, sosyal medya olmasın." uyarısında bulundu.

Acun Ilıcalı ve Ayça Çağla Altunkaya hakkında bebek bekledikleri haberleri çıkmış Altunkaya, “Her iki ayda bir benim hamilelik haberimi yapmaktan vazgeçin..." sözleriyle haberleri yalanlamıştı. 

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi