MAGAZİN

Dilan Polat tahliye oldu ailesi 'Enerci' söyledi! Silivri'ye Polat'ı almaya gittiler

Dilan Polat'ın tahliye edildiği haberleri sosyal medyada geniş yankı uyandırırken, çocukları Nilda ve Milan ile Engin Polat'ın kız kardeşi Kübra Uzun ve annesi Şükran Polat, Dilan Polat ile görüşlerinden dönerken tahliye haberini aldı. Aile, Dilan Polat'ı tahliye işlemleri bittikten sonra almak için yeniden Silivri'ye geri döndü.

Dilan Polat'ın tahliye edildiği haberleri sosyal medyada geniş yankı uyandırırken, çocukları Nilda ve Milan ile Engin Polat'ın kız kardeşi Kübra Uzun ve annesi Şükran Polat, Dilan Polat ile görüşlerinden dönerken tahliye haberini aldı. Aile, Dilan Polat'ı tahliye işlemleri bittikten sonra almak için yeniden Silivri'ye geri döndü.

İstanbul merkezli 6 ilde düzenlenen operasyonun ardından Dilan Polat ile eşi Engin Polat'ın tutuklandığı soruşturmada Dilan Polat hakkında tahliye kararı verildi.

Mahkeme heyeti, Polat'ın tutuksuz yargılanmasına karar verince haber, sosyal medyayı adeta salladı.

Engin Polat'ın kız kardeşi Kübra Uzun ve annesi Şükran Polat ile çiftin çocukları Nilda ve Milan 'Enerci' şarkısını söyledi. 

TAHLİYEYİ YOLDA DUYDULAR

Dilan Polat'ın görüşünden dönüş yolunda tahliye haberini yolda aldıklarını söyleyen aile, Dilan Polat'ı almak için Silivri'ye geri döndü.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi