MAGAZİN

Dilan Çıtak: "Kendi soyadımla çok mutluyum"

Dilan Çıtak "Evlatlarımdan razıyım, biri hariç" diyen babası İbrahim Tatlıses'e yanıt verdi.

Sözcü Gazetesi'nin haberine göre İbrahim Tatlıses, 23 yıl sonra kabul ettiği kızı Dilan Çıtak ile arası bozulmuştu.

Çıtak, kardeşi İdo ve annesini suçlamıştı. 

Çıtak, "Derdim tabii ki İdo'dur! Annesi Derya Tuna peşimi bırakmıyor. Yapımcımı arayıp tehditlerde bulunuyor. O şahıs yüzünden dışlandım ve evden kovuldum. İbrahim Tatlıses ile uğraşamazsınız. İbrahim Tatlıses ile uğraşırsanız böyle ayağınıza dolanır!" demişti.

"EVLATLARIMDAN RAZIYIM, BİRİ HARİÇ"

İbrahim Tatlıses ise son olarak, "Evlatlarımdan razıyım, biri hariç. Bana ne yaptıysa aynısını evlatları onlara versin. Kim paramı çalıyor, bana kötülük yapıyorsa belasını bulur. Ben mağaradan çıktım, köpek gibi çalışıp bugünlere geldim" dedi. 

Tatlıses, ayrıca Urfa'daki 2 kızı, Melek ve Elif'i sayarak "4 kızım var" dedi.

Arasının açık olduğu Dilan Çıtak'ı saymadı.

"GEREKEN SAYGIYI GÖSTERDİM"

Önceki akşam bir ödel törenine katılan Dilan Çıtak babasıyla ilgili sorulan sorulara "Hiç üzerime alınmıyorum. Çok da ilgilenmiyorum. Ben daha çok hayvan meselelerine, insan meselelerine üzülüyorum. Böyle boş meselelerle ilgilenmiyorum" yanıtını verdi.

Instagram profilinden sildiği Tatlıses soyadını kimliğinden de atıp atmadığı konusuna açıklık getiren Çıtak, "Buna cevap vermeyeyim. Hiç ait olmadığınız bir bedende olmak sizi mutlu eder mi? Etmez. Saygı da bir yere kadar. Ben gereken saygıyı gösterdim. Şu an kendi soyadımla, eşimin soyadıyla çok mutluyum" ifadelerini kullandı.