MAGAZİN

Bülent Şakrak sevgilisini paylaştı: Ne çabuk unutuyorsunuz. Ceyda Düvenci yorumları gecikmedi

Ceyda Düvenci ile boşanan Bülent Şakrak, Esra Akpınar’la aşk yaşamaya başlamıştı. Şakrak, sevgilisiyle göz göze karesine “Çiçek” notunu düştü. Ünlü isme Ceyda Düvenci yorumları gelirken, bir takipçi, "Ne çabuk unutuyorsunuz, ne çabuk aşık oluyorsunuz" yazdı.

Ceyda Düvenci ile boşanan Bülent Şakrak, Esra Akpınar’la aşk yaşamaya başlamıştı. Şakrak, sevgilisiyle göz göze karesine “Çiçek” notunu düştü. Ünlü isme Ceyda Düvenci yorumları gelirken, bir takipçi, "Ne çabuk unutuyorsunuz, ne çabuk aşık oluyorsunuz" yazdı.

Ünlü oyuncu Ceyda Düvenci, meslektaşı Bülent Şakrak ile olan 8 yıllık evliliğini tek celsede bitirmişti. Evliliklerinde zor günler yaşadıkları dönemde terapilerin bile kurtaramadığı ilişki bitmişti. 

Boşanma süreci magazin gündeminde geniş yankı uyandırırken, ihanet iddiaları da gündeme gelmişti. Şakrak'ın Esra Akpınar ile aşk yaşadığı için evliliğini bitirdiği iddia edilse de Şakrak iddiaları yalanlamıştı. 

Ceyda Düvenci, Ebru Cündübeyoğlu'nun eski eşi Güçlü Mete ile aşk yaşamaya başlayınca Bülent Şakrak da Esra Akpınar ile rahat rahat basının karşısına çıkmıştı.

ŞAKRAK UNUTTU TAKİPÇİLERİ UNUTAMADI

Bülent Şakrak son olarak Akpınar'ın gözlerine bakarken çekilen bir karelerine “Çiçek” notunu düştü. 

Takipçilerinden Ceyda Düvenci'ye ve hemen aşık olmalarına dair eleştiri dolu yorumlar geldi. 

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi