MAGAZİN

Acun Ilıcalı o isme ateş püskürdü! Vergi ödemiyor iddialarına sert yanıt: Yüzsüzler listesine seni sokabiliriz

Acun Ilıcalı, Turhan Bozkurt'un üç yıldır vergi ödemediği iddiasına sosyal medyadan tepki gösterdi. Sosyal medya hesabından iddialara yanıt veren Ilıcalı, adeta ateş püskürdü.

Hazine ve Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi Başkanlığı (GİB) vergi ödemekten kaçınan ve "Vergi Yüzsüzleri" olarak adlandırılan kişileri dün itibariyle açıklamaya başladı. Listenin açıklanmasının ardından Zaman Gazetesi'nin ekonomi yazarı olan Turhan Bozkurt, Acun Ilıcalı'nın 3 yıldır vergi ödemediğini öne sürdüğü bir paylaşım yayınladı. 

ACUN ILICALI'DAN SERT TEPKİ

Bozkurt sosyal medyadan yaptığı paylaşımında "Yüzsüzleri ifşa edecekseniz buralardan başlayın! Acun Ilıcalı'nın holdingi de üç yıldır vergi ödemiyor” ifadelerini kullandı. Bozkurt'un bu iddialarına Acun Ilıcalı, "Yıllarca vergi rekortmeni ol, bir de kendinden başka kimseye faydası olmayan bu hokkabazlarla uğraş." diyerek tepki gösterdi. 

Bozkurt'un vergi ödemiyor iddiasına sosyal medyadan yanıt veren Ilıcalı'nın açıklaması şöyle;

"Bence iftiracı ve cahilleri ifşa edeceksek senden başlayalım. Acun Medya Holding kâr amacı gütmeyen bir yönetim şirketidir. Yönettiği şirketlerin ödediği vergi 2023 yılında toplam 324 milyon TL’dir. Bu sene de iki katını vereceğiz. 2500 ailenin ekmek yediği şirketi karalamaya utanmıyorsun anlaşılan, rahatça iftira atabildiğine göre yüzsüzler listesine seni sokabiliriz bence. İşe bak yıllarca vergi rekortmeni ol, bir de kendinden başka kimseye faydası olmayan bu hokkabazlarla uğraş."

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi